Title

Services

For os er service lige så meget en livsstil, som en måde at drive forretning på, så i virkeligheden er det nok mere "hvem vi er".

Fra du går ind igennem døren til vores forretning, til du forlader den igen, er vi klar til at hjælpe dig på vej, uanset om det er råd og vejledning du har brug for, eller om det er et bestemt type møbel du leder efter, står vi klar til at tage imod dig og give dig den hjælp du ønsker.

... og vi gør det ikke fordi at det er noget man skal, men først og fremmest fordi det er noget vi har lyst til.

Udbringning af købte møbler

Hvis du har købt møbler hos os, kan vi bringe dem direkte til din dør, med vores eget køretøj, inden for en afstand af ca. 500 km fra Kruså. Ved større afstande bruger vi kurér / fragtkørsel.

I begge tilfælde, er transportomkostningerne afhængig af fragtens størrelse, vægt og evt. særlige hensyn du ønsker vi skal tage undervejs - spørg derfor efter prisen når du bestiller fragten.

Pleje og vedligholdelse

Vi vejleder selvfølgelig gerne i, hvordan du som ejer af et flot gammelt møbel eller inventar, kan vedligholde dine genstande bedst muligt. Kom ind i butikken for personlig service, eller spørg på vores Facebook side, så giver vi dig svar så hurtigt som muligt.

Vi har også en række plejemidler og værktøjer til dine ejendele som kan købes i vores forretning.

På udkig efter noget bestemt?

Det er ikke nogen hemmelighed at vi ikke har alt, men hvis du er på udkig efter noget og du ikke kan finde det i vores forretning, er du meget velkommen til at spørge os om vi vil være på udkig efter netop det du søger.

Så vil vi gøre vores bedste for at finde det, og kontakte dig hvis vi finder det.