Restaurering og Polstring

basil-leaf

Møbler med år på bagen

Vi har eget værksted, hvor vi restaurerer, reparerer, foretager om - og nypolstring samt efter kundeønske også fremstiller nye møbler og andet. Derfor - har du behov for  restaurering, ompolstring el. andet, spørg os gerne, vi klarer det meste på en ærlig og troværdig måde.

Se også stof og læderudvalg hos os.

Langt størstedelen af de møbler du finder i vor forretning, fremstår i den stand vi oprindelig modtog dem, således at du selv kan vælge - at købe det som udstillet, få produktet del- eller komplet restaureret -efter dit ønske.

Hvis du vælger at få et møbel restaureret hos os, aftaler vi nøjagtigt, hvordan og hvad- der skal restaureres, du får ligeledes en fast pris på forhånd. Generelt henter og bringer vi inden for en rimelig afstand -ca. 50 km.. Evt. længere afstande kan dog også aftales mod et fragtgebyr. Vi råder over dygtige og erfarne håndværkere, -dog skal man, specielt når det drejer sig om gamle møbler med speciel overfladebehandling have lidt tålmodighed m.h.t. "forarbejdningstiden", da der ofte er tale om flere bearbejdninger samt længere  hærdningsprocesser.

Du er altid velkommen med et møbel eller genstand, du synes trænger til en kærlig hånd. Vi ser på det sammen, og finder ud af hvad der skal til for at give din ejendom sin "ungdom" igen.

OM OG NYPOLSTRING

Her kan vi tilbyde en førsteklasses om el. nypolstring af møblet. Vi gennemgår møblet med dig og finder sammen ud af, om det "kun" skal være en ompolstring dvs. øverste polstringslag samt stof der udskiftes eller om hele opbygningen, ramme, fjedre m.m. skal strammes op/udskiftes. Vi går ikke på kompromis med møblets originale udseende og prisen aftaler vi her også på forhånd.

Der er ikke meget, der er umuligt, tøv derfor ikke med at spørge os -vi glæder os til at se dig.

hjemmeside 011
Indkøbskurv
da_DKDansk