Services

Meesenburg - Logo

For os er service lige så meget en livsstil, som en måde at drive forretning på. Hos os er du altid i centrum.

Fra du går ind ad døren til vores forretning,  er vi klar til at hjælpe dig på vej, uanset om det er råd og vejledning du har brug for, eller om det er et bestemt type møbel eller en genstand du leder efter. Vi vil altid gøre vort bedste for at hjælpe dig, så både du og vi kan opnå et godt resultat til fælles glæde.

Udbringning af købte møbler

Når du har købt møbler hos os, kan vi efter ønske levere disse direkte hjem til dig -uden beregning indenfor ca. 50 km. fra vor forretning. Ved større afstande ser vi os nødsaget til at beregne fragtomkostninger.

Du er altid velkommen til at spørge om vore muligheder.

 

hjemmeside 011
Man working with a wood. Carpenter in a white shirt

Pleje og vedligholdelse

Vi fører forskellige plejemidler til træmøbler såsom div. voks, olier og politurer. Plejemidler til læder samt rense og plejemidler til sølv, messing m.m.. - velkommen i butikken for personlig service og vejledning.

På udkig efter noget bestemt?

Søger du noget bestemt, det være sig møbler, porcelæn, sølv, glas el. andet, du ikke lige kan finde hos os - så spørg blot. Vi vil altid gøre ind indsats for at finde lige netop det du (seriøst) søger -og vil vente på. Vi aftaler da nærmere og kontakter dig, så snart vi har fundet varen.

clock on a wooden background.
Indkøbskurv
da_DKDansk